sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Työssäoppimisviikko nro 3 ohi! :) Ja voin kyllä sanoa että alkaa ala tuntumaan päivä päivältä enemmän omalta jutulta :3 Oon saanu tehdä tällä viikolla jo paljon haastavempia juttuja, kuten raidoituksia ja erilaisia värjäystekniikoita :) Tämä viikko erosi aiemmista viikoista myös siten, että myös omat hiukseni pääsivät käsittelyyn :) Kuten kuvasta näkyy, mulle tehtiin permanenttirullaus. Mutta luojan kiitos ilman aineita, sillä kun hiukset olivat kuivuneet ja otettiin rullat pois, oli mun hiukset aivan järkyttävän näköiset! Permisrullauksen lisäksi sain hiusten pesun ja ihanan föönauksen, mikä tosin oli turhaa työtä, sillä päätettiinkin vielä iltapäivällä että laitetaan mulle vähän testiraitoja, kun oon haaveillut vähän vaaleammista hiuksista.( Joka kevät sama juttu :D ) Eikä uskallettu heti laittaa raitoja koko päähän, sillä hiukseni ovat nähneet ehkä kaikki mahdolliset käsittelyt joten ei olisi ollut ihme vaikka raidoitetut hiukset olisivat pudonneet päästä :D Raidat kuitenkin onnistuivat hyvin, ja uskon että Fibreplexin ansiosta hiukset pelastuivat suuremmilta vaurioilta. Huipputuote, vaikka olinkin aluksi tosi skeptinen sitä kohtaan :)
Lisäsin kuvia myös muutamista tuotteista, joita tykkään kampaamossa (ja kotona) käyttää. Erityismaininnan ansaitsee BC:n ihana hiuksiin jätettävä hoitoaine, joka on takkuisten hiuksien pelastus! Tuote on riittoisa, tuoksuu hyvältä, eikä ole hinnallakaan pilattu :) Shampoosuosikkeina pidän ehdottomasti Fudgen syväpuhdistavaa shampoota ja hopeashampoota. Molemmat tekevät hiuksista ihanan pehmeät ja hopeashampoo on ihanan tehokas taittamaan keltaisuutta vaaleista hiuksista :)
Keunen hiuslakka on myös kiva tuote, etenkin jos tarvitsee kestävää ja hyvin pitävää lakkaa, aivan huippu hiuslakka  esimerkiksi juhkakampausten viimeistelyyn :)
Oliko joukossa tuttuja tuotteita, ja kertokaa ihmeessä omista lempparituotteista, mitä kannattaisi testata :)
Hyvää alkavaa helmikuuta itse kullekkin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti