maanantai 11. tammikuuta 2016

Lempituotteiden esittely

Tällä kertaa haluan esitellä teille tämänhetkiset lempparituotteeni, joita käytän niin omissa hiuksissa, kuin kampausten teossakin :)
Ensimmäisessä kuvassa on KC:n Four reasons argan beauty serum, jota käytän itse aina pyyhekuiviin hiuksiin. Tämä tuote on oikeasti niiiiin monesti pelastanut huonolta tukkapäivältä, nimittäin käytön jälkeen hiukset tuntuvat ihan mielettömän silkkisiltä ja ihanan pehmeiltä! Tuotetta voi laittaa myös kuiviin hiuksiin, mutta silloin se ei mielestäni imeydy niin hyvin,vaan jättää hiukset jopa hieman rasvaisen näköisiksi.
Seuraavassa kuvassa on ihana fudgen kuivashampoo, joka pelastaa kiireisinä päivinä :3 Tuote toimii todella hyvin, eikä jätä hiuksia tahmaisen tuntuisiksi, mitä helposti halvemmat tuotteet tekevät.. Lisäksi kuivashampoo tuoksuu miellyttävälle, eikä tuoksu ole kuitenkaan liian vahva. Tuote antaa myös ihanasti rakennetta hiuksiin, ja joskus käytänkin kyseistä tuotetta vain saadakseni hieman ilmavuutta kampauksiini :)
Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä on aivan mahtava Sebastianin hybridi muotoilutuote ( ihana jo tuo pelkkä nimikin :D ) Tuotetta pystyy käyttämään niin pyyhekuiviin hiuksiin föönin alle, kuin kuiviinkin hiuksiin, ja tuote on niin ihanan monipuolinen, että tämä on kyllä ehdottomasti paras muotoilutuote, mitä olen testannut.( ainakin tähän asti :3 ) Itse käytän tuotetta usein kampausten pohjalle, nimittäin tällä saa niin ilmavuutta, kuin pitoakin kampaukseen. Myös tässä tuotteessa on niin hyvä tuoksu, että sitä voisi suihkutella melkein vain tuoksun vuoksi omiin hiuksiin ;)
Oletteko testaillut itse kyseisiä tuotteita, jos olette, mitä olette pitäneet? :)
Ps. Tänään alkaa 9 viikkoa kestävä työssäoppiminen, josta tulee varmasti jossain vaiheessa kirjoiteltua enemmän ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti