torstai 15. lokakuuta 2015

15.10.2015



Hei vaan taas kaikille ja ihanaa syyslomaa niille, joilla se nyt on :3 ! Tässä postauksessa esittelen ehdottomasti parhaiten onnistuneimman kampauksen minkä olen tehnyt. Tein sen koulussa harjoituspäälle jo hetki sitten. (En oo taas saanu vaan aikaseksi kirjoittaa siitä aiemmin.)
En oo hirveästi tehnyt aikaisempiin kampauksiini sileää pintaa, joten nyt oli suuri tarve harjoitella sitäkin. En kuitenkaan halunnut tehdä mitään perinteistä ( tylsää) nutturaa, vaan halusin tehdä aivan supererikoisen kampauksen. Koko kampauksen teon aloitin tekemällä molemmille ohimoille pitsiletit viidellä osiolla, minkä jälkeen asettelin ne päähän siten, että ne jäivät ilmaan kruunun tavoin. Seuraavaksi tein nutturaosan, jonka toteutin siten, että laitoin suuren valkin hiusten alle, ja siloitin hiukset valkin päälle. Jätin kuitenkin muutamia osioita kiinnittämättä, joista teinkin sitten pitsiletit ja kiersin letit ruusuiksi kampauksen reunoille. Yhden letin jätin kuitenkin kiertämättä, ja kiinnitin sen roikkumaan otsalta vinosti. Ehdottomasti hienoin kampaus mitä olen tehnyt, ja toivonkin, että saan vielä tehdä tällaisen joskus elävään päähän :D
Seuraava kuva ei niinkään liity hiuksiin, mutta olen kiinnostunut nyt myös maskeerauksesta, joten halusin koittaa tehdä tämmöisen halloween-aiheisen meikin pikkusiskolleni. Eihän se ihan symmetrinen ole, mutta olin kuitenkin tyytyväinen kokeiluuni :) Harjoitus tekee mestarin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti