sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Suoravärjäystä

                                    Keväthiuksia leideille

Tänään pääsin tekemään mitä ihanimmat hiukset rakkaalle ystävälleni, ja hänen siskolleen. Parasta kaikessa tietysti on, että tytöt itse olivat tyytyväisiä lopputuloksiin.
Olin jo tovin haaveillut, että pääsisin kokeilemaan hieman värikkäämpää kokonaisuutta jollekkin, ja tänään pääsin vihdoin toteuttamaan visioitani. Värjäykset tein SUORAVÄRJÄYKSENÄ. Alla hieman tietoa kyseisestä värjäyksestä, ja loppuun tietysti ihanat kuvat tytöistä ja niitten iiiiiiiihanista hiuksista :) 


Suoravärit on helpoimpia, ja turvallisimpia värejä käyttää hiuksissa. Ne eivät vaurioita hiuksia samalla tavalla, kuin värit joissa on hapetteita, vaan useat jopa hoitavat hiusta niissä olevien hoitavien ainesosien ansiosta ( esim. color glossit) . Suoravärit- nimensä mukaisesti, voidaan laittaa hiukseen suoraan purkista. Ne ovat siis valmiita sekoitteita, mikä helpottaa niiden käyttöä, varsinkin kotikäytössä.
Suoravärit ovat poispeseytyviä värejä, ja useimmiten ne kestävät noin kahdeksan pesua. Näitä värejä käyttäessä kannattaa kuitenkin olla varovainen, sillä niillä sotkee helposti, eikä väri lähde helposti, varsinkaan jos sitä ei heti pyyhi pois. Suoraväreillä saa myös kirkastettua omaa vanhaa väriä kätevästi, esim kulahtanut punainen saatiin tänään kukoistamaan ihan mahtavalla tavalla ;) Alla päivän aikaansaannokset, ja kysyä saa jos joku asia jäi mietityttämään , tai jos haluat ilmottautua vapaaehtoiseksi harjotuspääksi, pistähän viestiä :3


Piristettiin blondia väriä ihanan värikkäillä raidoilla


Haalistuneesta punaisesta tuli ihanan pirteä pinkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti